Utolica d.o.o. | Ovlašteni STIHL trgovac
| Sub: 08:00 - 12:00

Robotske kosilice

Robotske kosilice

STIHL ¡MOW® ROBOTSKA KOSILICA: najbolja ROBOTSKA KOSILICA ZA vaš TRAVNJAK

Robotske kosilice STIHL iMOW® kose travnjak potpuno automatski, same izbjegavaju prepreke, svladavaju nagibe do 45% i same se pune. STIHL iMOW® robotske kosilice iznimno su prikladne za njegu travnjaka zahvaljujući brzom, dinamičkom planu košnje i jednostavnom, intuitivnom rukovanju te će vaš travnjak održati u vrhunskoj formi.

PREDNOSTI STIHL ¡MOW® ROBOTSKE KOSILICE

Zašto je iMOW® robotska kosilica posebna? Ovdje smo za vas naveli glavne prednosti STIHL iMOW® sustava.

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA NOŽEVA

Robotska kosilica iMOW® ima stabilne, dvostruko brušene noževe za malčiranje koji jamče precizan rez. Smjer rotacije noža automatski se mijenja svaki put kada se nož zaustavi, noževi se na taj način ravnomjerno koriste i izdržljiviji su. Tijekom košnje iMOW® robotska kosilica usitnjava travu i ostavlja je na travnjaku kao malč. To je vrlo učinkovita i prirodna metoda gnojenja koja vaš travnjak čini još gušćim i zelenijim. Osim toga, nekoliko funkcija osigurava sigurnost iMOW® robotske kosilice. Ako podignete iMOW® robotsku kosilicu, nož se zaustavlja automatski. Pored toga dodatnu sigurnost nudi gumb za ručno zaustavljanje robotske kosilice.

UDOBNOST PRIJE SVEGA

iMOW® robotska kosilica je konstruirana kako bi vaš život učinila lakšim i opuštenijim. U tvrtki STIHL su stoga osmislili kako ovaj uređaj učiniti posebno jednostavnim za korištenje. Programiranje je jednostavno uz intuitivno korisničko sučelje. Nakon instaliranja, C modelima se također može upravljati pomoću aplikacije iMOW® i Smart Home.

TIHA U RADU

iMOW® radi s maksimalnom glasnoćom od 60 dB (A) i ne ometa vas kada ste u vrtu.

UGRAĐENI SENZOR ZA KIŠU

Zahvaljujući ugrađenom senzoru za kišu, iMOW® robotska kosilica prepoznaje kada pada kiša i prestaje kositi kada se senzor za kišu uključi. Time se štiti korijenje travnjaka, koje se može oštetiti košnjom u vlažnim uvjetima. Čim se osuši, iMOW® robotska kosilica automatski nadoknađuje propušteni proces košnje.

SREDIŠNJE PODEŠAVANJE VISINE KOŠNJE

Robotska kosilica iMOW® kosi travu na visini između 20 i 60 milimetara (8 razina). Središnjim podešavanjem visine košnje možete ju brzo prilagoditi željenoj duljini trave. I vrlo precizno, jer se podešavanje može očitati u bilo kojem trenutku.

PRAKTIČNI SENZORI ZA PREPREKE

Robotska kosilica iMOW® je pouzdana i može kositi čak i zahtjevne travnjake. Svojim senzorima na udarce prepoznaje fiksne prepreke na travnjaku koje potom samostalno izbjegava. Osim toga, pomoću ograničenih područja možete definirati drveće, grmlje ili gredice.

MAKSIMALNI NAGIB

STIHL iMOW® lako svladava nagibe do 45% i sukladno tome prilagođava brzinu košnje. To znači da čak ni brdovita područja nisu problem za robotsku kosilicu.

SNAŽNA BATERIJA

Svaka STIHL iMOW® robotska kosilica ima litij-ionsku bateriju s inteligentnim upravljanjem punjenja kao izvorom energije. To omogućuje posebno brzo punjenje baterije kako bi se brzo nastavio tekući proces košnje. U vrijeme izvan rasporeda košnje, baterija se automatski i nježno puni.

DINAMIČKI PLAN KOŠNJE

iMOW® robotska kosilica automatski stvara dinamički plan košnje koji je prilagođen veličini vašeg područja košnje. Unaprijed postavljeni plan košnje možete prilagoditi svojim potrebama u bilo kojem trenutku i promijeniti aktivno vrijeme robotske kosilice. iMOW® također je i  fleksibilan: ako proces košnje ne uspije, npr. jer pada kiša, iMOW® sustiže ovaj proces košnje u sljedeće aktivno vrijeme.

ALARM I PIN KOD ZA SIGURNOST

To štiti iMOW® od krađe i vanjskih utjecaja. Uz modele C, GPS praćenje vam nudi dodatnu sigurnost.

STIHL ¡MOW® – PAMETNI PROIZVOD

STIHL robotske kosilice su inteligentne i jednostavne za rukovanje. C modelima se također može upravljati putem aplikacije iMOW® i Smart Home.

STIHL ¡MOW® APP

Pomoću intuitivne iMOW® aplikacije možete jednostavno prilagoditi plan košnje, primati poruke o statusu i pokrenuti ili pauzirati proces košnje pomoću pametnog telefona ili tableta. Aplikaciju za iMOW® robotsku kosilicu možete preuzeti u App Store i putem Google Play. Na ovaj način uvijek imate pregled informacija o održavanju, podatke o izvedbi i drugim važnim funkcijama robotske kosilice u realnom vremenu.

INTEGRACIJA U INNOGY SMARTHOME HOME CONTROL

Svi modeli STIHL iMOW® C i PC mogu se integrirati u innogy SmartHome sustav. Osim standardnog upravljanja vašim uređajem, čeka vas posebna funkcija: jednom integriranom u innogy SmartHome sustav upravljanja zgradama, STIHL iMOW® se može umrežiti s drugim uređajima – i tako postaje posebno inteligentan. Na primjer, ako djeca trče u vrtu, SmartHome to prepoznaje kada se otvore vrtna vrata i automatski će uputiti robotsku kosilicu natrag na stanicu za punjenje.

INSTALACIJA

STIHL ovlašteni trgovac preuzima cijeli posao oko instalacije uređaja – on je vaš pouzdani partner za profesionalnu instalaciju i sva pitanja koja se odnose na STIHL iMOW® robotske kosilice.