Utolica d.o.o. | Ovlašteni STIHL trgovac
| Sub: 08:00 - 12:00

Rezač kamena

Rezač kamena

STIHL PILA ZA KAMEN ZA PRECIZNE GRAĐEVINSKE ZAHVATE

Bilo da režete otvore za vrata i prozore u zidovima ili režete prirodni kamen i zidove: s našim rezačem za kamen možete obaviti ove zadatke brzo i precizno i ​​raditi posebno učinkovito.

pila za kamen: PRECIZNI REZOVI U građevinskom MATERIJALU

Sa STIHL rezačem betona nijedan zid nije pretvrd i niti jedan kutni rez nije pretežak za izvođenje. Uređaj je moćan kao kutna brusilica i kudikamo učinkovitiji i jednostavniji za korištenje.

Između ostalog, dijamantni abrazivni lanac osigurava poseban učinak rezanja, s kojim možete lako rezati tvrde građevinske materijale. Budući da rezanje betona i kamena obično stvara puno prašine, STIHL rezači betona opremljeni su dugotrajnim sustavom zračnih filtera s HD2 filterom i dodatnim filterom. Tako možete biti sigurni da se čak i fina prašina drži dalje od motora i da vaš rezač betona radi optimalno i pouzdano tijekom dugog razdoblja.

PRECIZNA I UČINKOVITA OBRADA SVAKOG ZIDA

Kada režete tvrdu stijenu ili režete duktilne cijevi našim rezačem za kamenje, voda se ciljano koristi za hlađenje i vezanje prašine te ispiranje vodilice i lanca. Prije uporabe uređaja, spojite ga na dovod vode pomoću spojke za brzo otpuštanje, a zatim jednostavno regulirajte potrebnu količinu vode pomoću integrirane slavine za doziranje. Prilikom rezanja voda se zatim usmjerava u otvor za rezanje i tamo učinkovito veže prašinu. Istodobno, unutarnje ispiranje vodom integrirano u vodilicu osigurava kontinuirano hlađenje i ispiranje vodilice, lančanika i lanca. To osigurava dugi vijek trajanja. Osim toga, razvoj prašine je što manji, što znači da imate manje napora oko čišćenja radnog područja nakon uporabe. Još jedan razlog zašto ste sada još bolje opremljeni za renoviranje i prenamjenu s našim kamenorezačem.

TVRD POPUT DIJAMANTA

Tvrda stijena, armirani beton, ali i duktilni materijali zahtijevaju posebne lance s dijamantima. Zahvaljujući prethodno izoštrenim dijamantnim segmentima, možete se radovati punoj izvedbi od prvog rezanja. Istodobno, struktura lanaca s grbastim pogonskim karikama omogućuje tihi rad i uz malo vibracija pri mokrom rezanju. Odaberite između dvije varijante lanaca, ovisno o materijalima koje morate obraditi. Naš 36 GBE dijamantni lanac za rezanje za početnike pravi je izbor za vas ako želite brzo i precizno rezati pješčano-vapneni kamen ili ciglu. Za rad na betonu i tvrdom kamenu koristite jače dijamantne rezne lance model 36 GBM.

zajedno još jači: pila za rezanje betona i brusni parač

Rezač kamena idealan je dodatak klasičnoj brusilici za rezanje za mnoge poslove na gradilištu. Kombinacijom ova dva uređaja također možete precizno i ​​učinkovito izrezati veće zidne otvore u betonu te prirodne i zidne zidove. U prvom koraku zgrabite rezač kamena, razdvojite zid ili zidanje i napravite precizne rezove u kutovima. Zatim napravite duže, ravnije rezove jednom od naših kutnih brusilica. Isprobajte i vidjet ćete: ovakvu vrstu posla ne možete obaviti brže i preciznije nego s ovim STIHL alatnim duom.