Utolica d.o.o. | Ovlašteni STIHL trgovac
| Sub: 08:00 - 12:00

Kosilice za travu

Kosilice za travu

STIHL ROTACIONE KOSILICE ZA NJEGU VAŠIH ZELENIH POVRŠINA

Snažne i učinkovite STIHL kosilice za travu, olakšat će vam održavanje vrta i zelenih površina. I ne samo to, inovativne STIHL kosilice čine brigu o vašem travnjaku jednostavnom i praktičnom.

SNAŽNE KOSILICE ZA SVAKU PRIMJENU

Savršeno zelenilo za svakoga ima drugo značenje. Za neke je to izdržljivo zeleno igralište iza kuće, za druge savršeno dotjeran engleski travnjak u vrtu. Ipak, sve ove površine imaju nešto zajedničko: potrebno ih je redovito kositi. U STIHL asortimanu pronaći ćete kosilicu koja savršeno odgovara vašim potrebama i s kojom će vaš zeleni travnjak rasti i napredovati. STIHL električne kosilice idealne su za područja u blizini kuće, dok ćete veću fleksibilnost imati s našim akumulatorskim i benzinskim kosilicama za travu. Na taj je način osigurano da za svaku primjenu možete odabrati odgovarajući uređaj.

BENZINSKE, AKUMULATORSKE ILI ELEKTRIČNE KOSILICE ZA TRAVU?

Zahvaljujući visokoj učinkovitosti i većoj širini košnje, benzinske kosilice posebno su prikladne za srednje i velike travnjake. Mnogi se vrtlari i ambiciozni privatni korisnici ne oslanjaju bez razloga na naše snažne benzinske kosilice za održavanje zelenih površina. Možete birati između različitih klasa izvedbe i verzija koje zadovoljavaju vaše individualne zahtjeve. Od štedljive kosilice za travu s pogonom na kotače do praktične spojke kočnice noža, s kojom možete zaustaviti nož kosilice čak i kad motor radi.

Pomoću kompaktnih STIHL akumulatorskih kosilica ne samo da ćete dobro pokositi travnjak, već s ovim snažnim uređajima uvijek radite tiho i bez emisija. U privatnim vrtovima, niska razina buke naših uređaja prednost je kako za vas, tako i za vaše susjede. Visokokvalitetne STIHL litij-ionske baterije jamče vam pouzdane, snažne performanse pri radu motora. Istodobno, integrirani eko način rada osigurava da se brzina motora vaše kosilice automatski prilagođava stvarno potrebnoj snazi. Time vaša STIHL akumulatorska kosilica troši manje energije za košnju.

STIHL  električne kosilice jednako su tihe i bez emisija. Zbog tihog rada, električne kosilice uvijek su dobar odabir kada se košnja obavlja u blizini kuće. Osim toga, kompaktni modeli odlikuju se laganim komponentama, tankim dizajnom i snažnim električnim motorima. Bez obzira održavate li travnjak oko kuće ili na drugim mjestima u blizini električnih utičnica, posao uvijek možete obaviti udobno i učinkovito.

UČINKOVITA NJEGA TRAVNJAKA

Bez obzira na vrstu pogona, mnoge STIHL kosilice za travu opremljene su dodatnim funkcijama udobnosti koje će vam olakšati njegu travnjaka. Na primjer, ako ste se odlučili za model s mono komfornim upravljačem, upravljač se bez uporabe alata može prilagoditi vašoj visini. Također,  značajke koje štede prostor pomažu pri skladištenju i transportu. Sklopiva kutija za prikupljanje trave također pojednostavljuje rad, lako se uklanja i prazni. Integrirani indikator razine napunjenosti pokazuje kada je potrebno isprazniti košaru za travu. Sve ove značajke čine košnju travnjaka još praktičnijom.

PRIBOR ZA KOSILICE

Postoji veliki izbor praktičnih dodataka za STIHL kosilice. Na primjer, STIHL setove za malčiranje  možete koristiti za prenamjenu mnogih STIHL kosilica u kosilice za malčiranje. U bogatom asortimanu STIHL kosilica za travu pronaći ćete uređaj koji će odgovarati svim vašim potrebama.