Utolica d.o.o. | Ovlašteni STIHL trgovac
| Sub: 08:00 - 12:00

Brusni parači

Brusni parači

STIHL BRUSNI PARAČI ZA NAJTVRĐE MATERIJALE

Bez obzira je li riječ o betonu, kamenu, asfaltu, građevinskom čeliku ili cijevima: STIHL brusni  parači pravi su alat za precizne i pouzdane poslove rezanja čak i najtvrđih materijala u građevinarstvu, uređenju okoliša, cestogradnji ili u akcijama spašavanja. Ovi uređaji osiguravaju visoke performanse, a svojom konstrukcijom poslove čine manje zamornima te pružaju visoku udobnost rada za korisnika. Tvrtka STIHL u svom asortimanu nudi razne modele brusnih parača.

BENZINSKI BRUSNI PARAČI

Ovi uređaji se mogu koristiti univerzalno i nude cijeli niz usluga koje su potrebne u visokogradnji, niskogradnji i cestogradnji ili u akcijama spašavanja. Pomoću njih možete precizno rezati čak i iznimno tvrde materijale zahvaljujući snažnim STIHL 2-MIX motorima. Svi STIHL benzinski brusni parači imaju istu sofisticiranu STIHL tehnologiju:

  • Ergonomski dizajn ručke i STIHL antivibracijski sustav omogućuju udoban rad i precizne rezultate pri rezanju.
  • Na nekim modelima, regulacija vode može se elektronički obavljati pomoću upravljačke ploče.
  • Svi STIHL brusni parači opremljeni su dugotrajnim sustavom filtriranja zraka s ciklonskim pred odvajanjem.
  • Na modelima s elektronički reguliranim ubrizgavanjem STIHL Injection (i) dosljedno se osiguravaju optimalne radne karakteristike i smanjena potrošnja goriva.
  • Zahvaljujući posebnom zatvaraču spremnika goriva otvaranje i zatvaranje poklopca spremnika moguće je bez alata.
  • STIHL ElastoStart za pokretanje bez trzaja standardno je ugrađen na nekim modelima.

ALTERNATIVA BEZ EMISIJA: AKUMULATORSKI BRUSNI PARAČ

STIHL akumulatorski brusni parači impresioniraju jednostavnim rukovanjem i preciznim, čistim rezom. Mogu se upotrebljavati u zatvorenom i na otvorenom prostoru. S verzijom bez ispušnih plinova imate svestranog suputnika, i to ne samo u građevinarstvu i niskogradnji, već i u vrtlarstvu i uređenju okoliša. Zahvaljujući STIHL litij-ionskim baterijama i EC motoru, u potpunosti se možete koncentrirati na svoj posao. Poput benzinskih uređaja, akumulatorska verzija brusnih parača također ima priključak za vodu i ergonomski oblikovanu ručku. Tvrtka STIHL uz ove uređaje nudi širok spektar reznih ploča, različitih namjena i kvalitativnih razreda.